Tagopgaver

Brug for et nyt tag på din ejendom eller bolig?

Vi lægger nyt tag for private og erhverv i Nordjylland

Vi har specialiseret os i lægning af nyt tag på private boliger, sommerhuse og
erhvervsejendomme i Aalborg, Aabybro, Brønderslev og resten af Nordjylland – og vi hjælper også gerne dig, hvis dit tag trænger til udskiftning. Med os er du sikret godt håndværk, holdbare og stabile kvalitetsløsninger og kompetent rådgivning hele vejen igennem processen med lægning af nyt tag.

Nyt tag – mange muligheder

En udskiftning af taget er omfattende og dyr, derfor er det vigtigt, at du træffer det rette valg med hensyn til dit nye tag, så du får mest muligt ud af din investering med hensyn til forbedring af boligens eller ejendommens udseende, isolering, lysforhold og den måde pladsen er udnyttet i overetagen.

Når du vælger os til at stå for lægning af ny tag, sørger vi for, at du får den rådgivning og vejledning, du har brug for i forbindelse med udskiftningen, ligesom vi kommer med forslag til løsninger i forskellige prisklasser og materialer, så vi sammen finder den tagløsning, der møder dine behov bedst.

Det endelige valg af belægning til et nyt tag er således et samspil mellem byggetekniske, arkitektoniske og økonomiske hensyn.  Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de tagformer, du kan vælge imellem:

Brask & Storm ApS kan hjælpe med et nyt tag i flere forskellige materialer

Vi kan hos Brask & Storm ApS være behjælpelige med et nyt tag til dit hjem, fritidsbolig eller noget helt tredje i mange forskellige typer af materialer. Så er du garanteret, at du får den rigtige løsning til netop din bolig.
Der findes mange forskellige typer af tagmaterialer, men de tage som vi laver flest af er:
– Nyt tegltag
– Nyt tag med tagsten i beton
– Nyt tag i naturskifer
– Nyt tag i eternit
– Nyt tag i stålplader

Der er ikke frit valg af tagbelægning

Når du skal have nyt tag, er der ikke helt frit valg med hensyn til materialer. Dels skal tagkonstruktionen kunne bære det nye tag, dels skal du overholde de regler, der måtte være for brug af tagbelægning i det område, du bor. Sådanne regler vil typisk være fastlagt i lokalplaner eller ved servitutter på din grund.
Spørg derfor altid kommunen om råd, inden det nye tag lægges – så risikerer du ikke at skulle lave noget om, fordi der er valgt forkerte materialer, eller fordi der ikke er indhentet de nødvendige tilladelser på forhånd. Er din bolig eller ejendom fredet eller kategoriseret som bevaringsværdig kan der være helt specifikke krav til udskiftningen af tag.

Krav til isolering af nyt tag

Ved udskiftning af tagbelægningen skal det nye tag som udgangspunkt leve op til de samme isoleringskrav, som stilles ved nybyggeri. Det betyder i langt de fleste tilfælde, at det vil være nødvendigt at øge isoleringen af loft og tagkonstruktion væsentligt. Kravet til isolering skal dog kun opfyldes i den udstrækning det er muligt og rentabelt i forhold til visse fastlagte beregninger om rentabilitet. Kræver det fx en meget omfattende ændring af den eksisterende tagkonstruktion at opfylde de nye isoleringskrav vil det i mange tilfælde være nok at taget isoleres så meget, som det med rimelighed kan lade sig gøre.
Vi hjælper dig med at forstå reglementet og sørger for, at dit nye tag lever op til de stillede krav i forhold til brandsikring, isolering og opbygning.

Brug for rådgivning, tilbud eller priser?

Søger du en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer til at lægge nyt tag på din bolig eller ejendom, da er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står også gerne som rådgivere for dig i
processen med at vælge det rette tag – og vi kommer naturligvis gerne ud til dig og ser på dit tagprojekt, efterfølgende laver vi et uforpligtende tilbud til en skarp pris – med os er du godt hjulpet, hele vejen.

Så kontakt os allerede i dag. Giv os et kald på telefon 22 77 13 71. Du kan også skrive til os på kontakt@bs-byggefirma.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Tagopgaver - Tagopgaver - Brask & Storm ApS - DSC05325

Der findes mange forskellige tagmaterialer at vælge imellem, såsom eternit, tegl, zink og aluminium. Det er vigtigt at vælge et materiale, der passer til dit hus og dine behov.

Taget er et af de mest synlige elementer på et hus, og derfor er farven på taget også vigtig. Det er en god idé at vælge en farve, der passer til husets stil og omgivelser.

Prisen for at få lavet et nyt tag varierer afhængigt af størrelsen på taget, valg af materiale og andre faktorer. Det er derfor en god idé at indhente tilbud fra forskellige tømrerfirmaer for at få den bedste pris.

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du får lavet et nyt tag. Det kan f.eks. være tætheden i tagkonstruktionen, ventilationen og sikkerheden for arbejderne. Det er derfor en god idé at vælge et erfarent tømrerfirma, der kan guide dig igennem processen.

Få et uforpligtende tilbud af Brask & Storm ApS